torstai 1. joulukuuta 2022

Kurssiaineistoja ja reseptipaketti ravintoterapeutilta todella edullisesti
Haluatko tehdä vielä tämän vuoden puolella itsellesi terveysteon? Jos haluat, lue eteenpäin!

Vuosien varrella pitämäni erilaiset verkkovalmennukset ovat olleet suosittuja, kehuttuja ja menestyksellisiä. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia näitä kurssimateriaaleja ja myös yksi reseptipaketti erittäin edulliseen kymmenen euron hintaan per kokonaisuus. 

Lue tästä alta kuvaukset ja kun olet päättänyt, mitkä niistä haluat, maksa niistä yhteissumma tililleni (FI2080580710372503 (Danske Bank) ja lähetä sähköpostitse (ninni ät nimda piste fi) minulle liitteenä tosite pankkitapahtumasta (ladattu liite tai kuvakaappaus) ja tieto siitä, mitkä aineistot haluat itsellesi. Voit vapaasti tilata vaikka vain yhden, pari tai kaikki aineistot. 


Tämä tarjous on voimassa joulukuun 2022 20. päivään asti. Pyrin vastaamaan sähköpostiisi ja lähettämään sinulle aineistot sähköpostin liitteenä PDF-muodossa viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa, jos mahdollista, jo samana arkipäivänä.

Reseptikokonaisuus, 10€

Tämä aineisto sisältää helppoja, herkullisia ja terveellisiä ruokareseptejä kategorioissa VHH-keitot, VHH salaatit, munakkaat ja siemennäkkileivät päällysteineen. Mukana on bonusohjeita, vinkkejä ja tietoutta. 

Edullista terveellistä ruokaa 10€

Ruoan hinnan ollessa korkealla tämä laaja aineisto on ajankohtaisempi kuin koskaan. Aineistossa on käytännöllisiä ohjeita ja tietoa siitä miten tällaisenakin aikana voi tehdä terveellisiä valintoja ja silti säästää ruokalaskuissa. Mukana tulee tietenkin myös käytännöllisiä ja muunneltavia ohjeita ruoanlaittoon. Aineistossa on tietoa myös poikkeustilanteisiin varautumisesta, kuten mitä koota hätäreppuun ja miten koota varmuusvarantoa ruoan suhteen edullisesti.

Ruoansulatuksen tukeminen 10€

Stressi, monet sairaudet, lääkitykset ja ikääntyminen heikentävät ruoansulatusta. Tästä voi seurata monenlaisia mahasuolikanavan vaivoja, ravintoainepuutoksia, sairastavuuden lisääntymistä, väsymystä ja ennenaikaista raihnaistumista. Aineistossa on iso määrä tietoa ruoansulatuksesta ja siitä miten sitä voi tukea.

VHH ruokavalioseikkailu 10€

Tässä aineistossa on tietoa vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta ja helppoja ruoka-ohjeita eri teemoin. Teemoja ovat mm. kasvisruoka, nopeat ruokareseptit, edulliset reseptit, välimeren ruoka ja itämaiset ruoat.

Autoimmuuniruokavalio 10€

Tämä aineisto sisältää kehittelemäni ruokavaliomallin, jossa yhdistetään viljaton, maidoton ja palkokasviton ruokavalio ja nk. painonhallintaa ja ruoansulatusta tukeva yhdistelyruokavaliomalli. Vaikka en väitä tämäntyyppisen ruokavalion parantavan kenenkään sairauksia, vertaistuessa kansainvälisesti on paljon kertomuksia nk. paleo- ja autoimmuunityyppisten ruokavalioiden koetuista hyödyistä. Myös yhdistelyruokavaliolla, jossa mm. vältetään yhdistämästä samalla aterialla proteiinia ja tärkkelystä on usean vuosikymmenen laajat perinteet. Aineistossa on sekä tietoa, että runsaasti reseptejä.

Supertarjous: Jos haluat kaikki aineistot, saat ne nyt huippuedulliseen hintaan 45€. Huomaathan, että saatan lähettää sinulle aineistot useassa eri erässä. Kiitos jo etukäteen tilauksestasi ja toivottavasti pidät hankkimistasi aineistoista! Toivotan sinulle parasta mahdollista vointia ja iloa loppuvuoteesi.

Pystyn myös tällä hetkellä ottamaan uusia valmennettavia mm. aihepiireinä naisten ja lasten ravitsemus, elintapamuutokset, painonhallinta, terveysongelmia ennaltaehkäisevä ravitsemus, uupumustilat, mahasuolikanavan ja ruoansulatuksen ongelmat, raudanpuutos, kilpirauhasen vajaatoiminta, akne, infektioista toipuminen yms. Teen tarvittaessa yhteistyötä terveydenhoidon ammattilaisten, kuten lääkärien kanssa. Kauttani saa myös ravitsemustilaan, hormonitoimintaan, ruoansulatukseen ja suoliston toimintaan, allergioihin ja yliherkkyyksiin, geenitesteihin (lääkitysten soveltuvuus, ravitsemus, elämäntavat, urheilu) ja moniin muihin asioihin liittyviä moderneja laboratoriotestejä, joihin minulla on tulkintapätevyys. Huomoithan, etten kuitenkaan tee diagnooseja, enkä muuta tai aloita lääkityksiä.Tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen minulta ostamaasi aineistoon, voit pyytää rahan palautusta yhteen tai useampaan aineistoon kahden viikon kuluessa ostohetkestä. Sitoudut tällöin myös poistamaan aineiston pysyvästi kaikilta laitteiltasi, sähköpostistasi ja hävittämään mahdollisen tulostetun paperisen aineiston.

Vastuuvapauslauseke: Jos sinulla on jokin sairaus, neuvottelethan aina lääkärin kanssa jos teet ruokavaliomuutoksia. Näiden aineistojen kirjoittajana en väitä niissä olevien neuvojen tai ruokavalio-ohjeiden parantavan mitään. Ethän myöskään käytä mitään tuotteita tai ruoka-aineita, jotka eivät sinulle sovi allergian, yliherkkyyden, lääkityksen, sairauden tai joidenkin oireiden vuoksi. Jos jokin tuote, ruoka-aine tai ateria aiheuttaa sinulle oireita, lopeta tuotteen tai ruoka-aineen käyttö tai kyseisen aterian syöminen ja konsultoi tarvittaessa terveydenhoidon ammattilaista. Sinä yhdessä lääkärisi tai muun sinua hoitavan terveydenhoidon ammattilaisen kanssa olette vastuussa siitä jos noudatat aineistossa olevia neuvoja, otat käyttöön aineistossa mainittuja ravintolisiä tai luontaistuotteita tai muutat jollakin tavalla ruokavaliotasi. Aineistojen hankkimisesta itselleen ei muodostu minkäänlaista hoitosuhdetta aineistojen kirjoittajaan.

1.12. 2022, Hyvinkää, Nina Saine, ravintoterapeutti