JALKEILLA-SHOP

Jalkeilla-verkkokauppa sisältää laadukkaita ravintolisiä ja rohdoksia ravitsemusasiantuntijoiden ja lääkärien suosimasta kansainvälisestä Nordic VMS:n valikoimasta.

Tuotteiden hinnat ovat punnissa ja ostokset saat kätevästi maksettua luottokortilla. Tuotteet pakataan ja lähetetään Brittein saarilta.

Tästä kauppaan: https://jalkeilla.nordicvms.com

Huomaathan, että koska verkkokauppa on kansainvälinen, osa tuotteista saattaa olla sellaisia, joita ei saa tilata Suomeen. Varmistathan tarvittaessa Fimeasta voiko tuotteen tilata laillisesti. Rajoitukset koskevat mm, rauhasvalmisteita niiden sisältämien hormonien vuoksi, suolahappovalmisteita (HCL), melatoniinia, 5-HTP-valmistetta, GABA-tuotteita ei saa tilata. Lisäksi jotkut kasvirohdokset kuten Agnus castus vitex ovat Suomessa Fimean lääkelistalla ja tarkoitettu vain apteekkijakeluun. Mm. Vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet, rasvavalmisteet ja rasvahappovalmisteet, proteiinit, suurin osa aminohapoista, entsyymivalmisteet ja probiootit ovat tuotteita, joita saa tilata, joskin kannattaa aina olla tarkkana sisällysluettelon kanssa.

Oma kokemukseni Nordic VMS:ltä tilaamisesta on se, että tuotteet tulevat nopeammin kuin esim. valtameren takaa ja pidän myös siitä ettei tarvitse miettiä arvonlisäveron maksamista. Lisäkuluja ja byrokraattisia viivästyksiä ei siis tilaukselle tule. Vain tuotteet ja postikulut. Kun kuljetustavaksi on valinnut DHL:n ovat tuotteet tulleet parissa päivässä tai viimeistään muutaman päivän kuluttua.

Nina